Uddannelser og kurser

et-collage.jpg
NR.jpg

Ernæringsterapeut

Den 3-årige uddannelse til ernæringsterapeut udbydes af Center for Ernæring og Terapi.
Med fokus på funktionsregulering lærer du at bruge kostomlægning og livsstilstilpasning til at forebygge såvel som behandle sygdomme.
Uddannelsen omfatter også menneskekundskab. Hvor du vil lære om følelsers indflydelse på fysisk funktion og det at fungere som terapeut for mennesker i sygdom, sorg og krise. 

Læs mere >

Nerverefleksologi

Lær at arbejde med detaljerede og præcise reflekspunkter for hele nervesystemet. Punkterne der er beliggende på fodens knogler åbner nye muligheder for hurtigt indsættende effekter. Nemt at integrere med andre behandlingsformer.
Nerverefleksologi tilbydes som et 8 dages kursusforløb (2+3+3 dage) for alle typer behandlere.

Læs mere >

Zonebeh.jpg
 

Avanceret zoneterapi

Under titlen "Rundt om..." tilbyder Touchpoint professionel efteruddannelse for  zoneterapeuter.
Konceptet har vi udviklet ud fra mange års erfaring i hvilken viden der er brug for i det daglige arbejde på klinikken, dels i behandlingen, men også i informationen til patienterne.

Læs mere >

Kerneterapeut

Har du lyst til at lære at arbejde med kroppens erindringer på en ny måde og bruge fysiologien til at rejse endnu dybere ind?
urset strækker sig over 1 år, hvor du gennem 4 kursusmoduler på hver 3 dage lærer at arbejde med grænseområdet mellem krop, kost og psyke.

Læs mere >

En ny tids biologi

I en tid hvor nye forskningsresultater inden for biologi, energi og bevidsthed bare kommer væltende kan det være svært at følge med. Derfor har vi udviklet et intensivt læringsforløb der giver dig de vigtigste indsigter fra forskningen samt hvordan du konkret kan integrere dem i dine behandlinger.

Læs mere >